Mainos
Mainos

Grillattua halloumia voi varioida monella tapaa. Tässä juusto tarjoillaan wokattujen, hunajalla maustettujen kasvisten kera.

Neljälle

  • 250 g halloumijuustoa
  • 1 tuore rosmariininoksa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 paprika
  • ½ purjo
  • ½ fenkoli
  • 100 g sokeriherneitä
  • ½ dl vihanneslientä
  • 1 tl hunajaa
  • 1 tl puristettua sitruunamehua

Valmistusohje

1. Suikaloi paprika, viipaloi fenkoli ja purjo. Wokkaa vihannekset ja sokeriherneet nopeasti, niin että ne säilyttävät kimmoisuutensa. Lisää hunaja, liemi ja sitruunamehu, mausta rosmariinilla. Pidä lämpimänä tarjoiluun asti.

2. Viipaloi halloumi n. ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Penslaa oliiviöljyllä ja grillaa n. 1 minuutti kummaltakin puolelta kunnes juusto on saanut väriä. Ripottele päälle rosmariinia. Asettele wokatut vihannekset lautasille ja halloumiviipaleet niiden päälle. Tarjoile lohkoperunoiden kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme