Mainos
Mainos

Kesäkeittiössä valmistetaan tänään herkullista kuhafileetä raikkaassa kurkku-tillikastikkeessa. Tulisempaan versioon voi lisätä mausteeksi chiliä.

Ainekset

  • kuhafileetä, joko nahalla tai ilman nahkaa
  • öljyä
  • kermaviiliä
  • kurkkua
  • valkosipulia
  • tilliä
  • hunajaa
  • sipulinvarsia

Valmistusohje

Sivele kuha öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa kuumalla grillillä. Kuori kurkku ja poista siemenet, leikkaa pieniksi paloiksi. Mausta kermaviili, hunajalla, valkosipulilla, tillillä, sipulinvarsilla, sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Vielä voit lisätä vähän chiliä jos pidät tulisemmasta. Muhenna kurkut kastikkeeseen, anna tekeytyä tovi ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme