Mainos
Mainos

Meribassia voi ostaa kyljyksinä tai fileinä. Tässä käytämme fileitä.

Neljälle

  • 4 palaa meribassifileitä, à 150 g
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 1 tl korianteria, jauhettua
  • 1 tl oreganoa, kuivattua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Sitruunavoi

  • 50 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 sitruuna
  • 2 rkl lehtipersiljaa, hienonnettua
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettu
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Tarjoiluun

  • erilaisia salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Sitruunavoi: Sekoita voi pehmeäksi. Raasta mukaan sitruunankuoren keltainen osa ja purista mukaan 1 tl sitruunamehua. Lisää persilja, valkosipuli, suola ja pippuri, sekoita. Laita kylmään tarjoiluun asti.

2. Penslaa kalat öljyllä. Mausta korianterilla, oreganolla, suolalla ja pippurilla.

3. Grillaa kaloja ensin 1 minuutti nahkapuoli alaspäin. Käännä ja grillaa vielä 3 minuuttia lihapuoli alaspäin. Tarjoile vastagrillattuna salaattipediltä sitruunavoin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme