Mainos
Mainos

Portobellot ovat suuria herkkusieniä, joilla on iso, hyvin grillattavaksi soveltuva lakki.

Neljälle

  • 2 portobelloa
  • 2 pihvitomaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl voita

Kastike

  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Leikkaa pois sienten jalat ja halkaise hatut. Halkaise jalat pituussuuntaan ja viipaloi. Viipaloi tomaatit. Kuori punasipuli ja leikkaa renkaiksi.

2. Paista sienenjalkasilppua ja punasipulia voissa. Sekoita viinietikka, hunaja ja öljy ja kääntele mukaan pannuun.

3. Penslaa sienihatut oliiviöljyllä ja grillaa n. 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita tomaattiviipaleet sienille, asettele päällimmäiseksi sipulisalaattia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme