Mainos
Mainos

Grillattua ruijanpallasta polentalla

Tämä on loistava perjantaipäivällinen, helposti ja nopeasti valmistuva ja erittäin juhlava.

Neljälle

  • 600 g ruijanpallasta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 tl rapsiöljyä

Polenta

  • 5 dl vasikanlientä
  • 2 dl polentaryynejä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 dl raastettua parmesaania

Valmistusohje

1. Polenta: Keitä liemi ja vatkaa mukaan polentaryynit. Alenna lämpö keskilämmölle ja vatkaa tasaiseksi puuroksi. Keitä miedolla lämmöllä 7-8 minuuttia välillä sekoitellen. Ota kattila liedeltä, mausta polenta suolalla ja pippurilla. Lisää parmesaani.

2. Mausta ruijanpallas suolalla ja pippurilla. Penslaa öljyllä ja grillaa n. 2 minuuttia molemmin puolin grillipannussa. Sisälämpötilan tulee olla 60 astetta.

3. Asettele polenta lämpimille lautasille, viimeistele kalalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme