Mainos
Mainos

Tänä kesänä nautitaan tomaateilla ja yrteillä täytettyjä grillileipiä, jotka sopivat erinomaisesti niin alkupalaksi kuin pieneksi suolapalaksi illanistujaisiin.

Tarvitset (4 annosta)

  • 3-4 tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • tilkka oliiviöljyä
  • tilkka balsamicoa
  • 1 pieni maalaisleipä tai –patonki
  • 2 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Kuutioi tomaatit ja punasipuli ja hienonna basilika. Sekoita ne kulhossa ja mausta seos suolalla ja mustapippurilla, tilkalla oliiviöljyä sekä balsamicolla.

Viipaloi leipä tai patonki. Sipaise pinnat oliiviöljyllä. Grillaa leipäviipaleet rapeiksi. Puolita valkosipulinkynnet ja pyyhi puolikkailla leipien pinnat.

Lusikoi tomaattiseos kuumien ja rapeiden leipäviipaleiden pinnalle ja tarjoile.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme