Mainos
Mainos

Pienet, maukkaat keftedesit eli kreikkalaiset lihapullat sopivat niin päivälliseksi kuin seisovaan pöytäänkin. Grillaa ne ulkogrillillä tai kotona liedellä. Aloita mielellään grillipannulla ja paista ne sitten valmiiksi uunissa.

Neljälle

  • 500 g lampaanjauhelihaa
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 1 rkl murustettua minttua
  • ½ tl jauhettua kuminaa
  • öljyä

Lisukkeeksi

  • raakaa, viipaloitua sipulia
  • porkkanaraastetta
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Sekoita jauheliha ja mausteet, muotoile pitkulaisiksi pihveiksi.

2. Penslaa pihvit öljyllä, pujota ne halutessasi vartaisiin.

3. Grillaa pihvit hitaasti kypsiksi, kääntele grillillä monta kertaa.

4. Tarjoile raa'an, viipaloidun sipulin, porkkanaraasteen ja keitetyn riisin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme