Mainos
Mainos

Grillatut lohikyljykset ja parsakaalisose

Lohikyljykset sopivat hyvin grillattaviksi melko kaukana hiilien hehkusta. Parsakaalisose on kokeilemisen arvoinen.

Neljälle

  • 4 lohikyljystä
  • sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria

Sose

  • 8 perunaa
  • 250 g pakasteparsakaalia
  • hiukan kermaa
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Tiputtele lohelle sitruunamehua, suolaa ja pippuroi.

2. Keitä kuoritut ja paloitellut perunat puolikypsiksi, lisää sitten parsakaalit ja keitä , kunnes perunat ovat pehmeitä ja soseuta muusiksi. Kuumenna, lisää hieman kermaa ja mausta. Pyöristä makua voinokareella.

3. Grillaa lohikyljykset.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme