Mainos
Mainos

Ole huolellinen grillatessasi kyljyksiä. Jos liekit nuolevat kyljyksiä, ne saavat helposti epätoivottua sivumakua. Nosta ja madalla ritilää tarpeen mukaan, hoida hiillosta ja sammuta joka liekki nopeasti suihkupullolla.

Neljälle

  • 600 g porsaankyljyksiä
  • 2 rkl neutraalia öljyä
  • ½ punainen paprika, hienonnettu
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl siirappia
  • 1 rkl chilijauhetta
  • ½ rkl kuivattua rosmariinia tai pari tuoretta oksaa
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 1 valkosipulinkynsi

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita
  • salaattia

Valmistusohje

1. Marinadi: Puhdista ja hienonna paprika, kuori ja raasta inkivääri. Sekoita paprika, viinietikka, siirappi, chilijauhe, rosmariini ja inkivääri. Purista mukaan valkosipuli.

2. Laita kyljykset marinadiin ja anna maustua yön yli. Peitä marinointikulho muovikelmulla, muuten koko jääkaappi tuoksuu marinadilta.

3. Sytytä grilli hyvissä ajoin. Grillaa kyljykset mureiksi ja mehukkaiksi, n. 4 minuuttia molemmin puolin. Vahdi niitä grillauksen ajan. Tarjoile vastakeitettyjen uusien perunoiden sekä rapean salaatin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme