Mainos
Mainos

Kun kerran grillaat lihaa tai kanaa, voit samalla grillata vihanneksia lisukkeeksi. Tarjoile maukkaan kastikkeen kera.

Neljälle

  • 2 oranssia porkkanaa
  • 2 punaista porkkanaa
  • 2 valkoista porkkanaa tai palsternakkaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen paprika

Sitruskastike

  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl sitruunamehua
  • 2 tl raastettua sitruunankuorta
  • 2 tl limemehua
  • 2 rkl appelsiinimehua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita ranskankerma, oliiviöljy, sitrusmehut ja sitruunankuori. Mausta suolalla ja pippurilla, laita kylmään tarjoiluun asti.

2. Puhdista vihannekset, halkaise tarvittaessa isommat vihannekset pituussuuntaan.

3. Grillaa vihannekset pehmeiksi keskikuumalla hiilloksella, kunnes ne ovat kauniin värisiä. Tarjoile kastikkeen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme