Mainos
Mainos
Mainos

Grillipekoni ja makea srirachakastike

Grillipekoni on oivallinen lisä kesän grilliherkkujen seuraksi.

Grillipekoni

  • HK Viljaporsaan grillipekonia (450 g)

Makea srirachakastike

  • ½ dl valkoviinietikka
  • ½ dl Shriracha -kastiketta
  • ½ dl vettä
  • 1 ½ dl ruokosokeria

Valmistusohje

Grillaa HK:n grillipekoniviipaleita 3 minuuttia molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia. 

Penslaa pekonit makealla Shriracha -kastikkeella.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme