Mainos
Mainos

Tämä kasvis-lohisalaatti on ihanan raikas! Kokeile herkullista reseptiä.

Neljälle

Raaka-aineet

  • 400 g lohifileetä
  • 1 rkl neutraalia öljyä
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 4 tomaattia
  • 200 g kurkkua
  • 10 retiisiä
  • 200 g kukkakaalia
  • erilaisia lehtivihreitä

Vinaigrette

  • 1 ½ rkl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sinappia
  • 5 rkl öljyä
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Puhdista ja huuhdo kasvikset. Lohko tomaatit, viipaloi kurkku ja retiisi, jaa kukkakaali kimpuiksi.

2. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka vinaigrettekastikkeeksi, vatkaa mukaan sinappi ja öljy. Sekoita vihannekset ja vinaigrette kulhossa.

3. Mausta lohiviipaleet suolalla ja pippurilla, paista nopeasti öljy-voiseoksessa. Asettele salaatinlehdet tarjoiluvadille, laita päälle vihannessekoitusta ja asettele lohiviipaleet päällimmäiseksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme