Mainos
Mainos

Runsasmakuinen, mutta helppotekoinen ruoka. Hapankaalia kannattaisi pitää aina kotona varalla.

Neljälle

  • 800 g hapankaalia
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 400 g suolattua sianlihaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 250 g herkkusieniä
  • 2 paprikaa

Valmistusohje

1. Lämmitä hapankaali ja viini padassa.

2. Kuutioi sianliha ja sipuli. Viipaloi sienet, kuutioi paprika ja silppua valkosipuli. Paista lihakuutioita muutama minuutti pannulla, lisää sipuli ja valkosipuli ja jatka paistamista, kunnes liha on miltei kypsää, lisää sitten joukkoon herkkusienet paistumaan ja viimeiseksi paprika. Sekoita ainekset hyvin.

3. Nosta hapankaali vadille ja kaada vihannekset ja läski päälle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme