Mainos
Mainos

Härkähyrrät parsakaalipyreellä ja kantarelleilla

Ulkomaiset ystävät arvostavat yleensä poronlihaa, kuten myös kantarelleja ja ohutta rieskaa.

Kolmelle-neljälle

  • 2 isoa, pehmeää, ohutta rieskaa
  • 8 viipaletta savustettua poronpaistia
  • 1 pkt parsakaalia, pakastettua, noin 400 g
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa ja pippuria
  • kantarelleja

Valmistusohje

1. Keitä parsakaali kypsäksi ja soseuta. Lisää kerma, mausta suolalla ja pippurilla. Paista kantarellit voissa.

2. Leikkaa rieskasta n. 4 X 25 cm suikaleita. Muotoile ne renkaiksi, kiinnitä hammastikuilla ja laita vadille. Ripusta poronpaistiviipaleita rieskarullille ja täytä rullat parsakaalipyreellä. Koristele sienillä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme