Mainos
Mainos

Haudutettua mustekalaa

Mustekala! Kyllä vain, oktopusseilla on huono maine.

4 hengelle

  • noin 1kg mustekalaa 2,5 cm paloiksi leikattuna
  • 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä murskattuna
  • punaista chilipippuria murskattuna (ei välttämätöntä)
  • 5 sardellifilettä
  • 20 kaprista
  • 12 kirsikkatomaattia neljään osaan jaettuna
  • nippu persiljaa silputtuna
  • suolaa maustamiseen

Tee näin

    Valmistusohje

    - Lämmitä neitsytoliiviöljy pannulla. Lisää valkosipuli, chilit, sardellit ja kaprikset ja anna niiden paistua yhdessä 30 sekuntia.

    - Lisää mustekala ja sekoita. Sekoita joukkoon kirsikkatomaatit ja persilja. Anna hautua miedolla lämmöllä noin tunnin tai kunnes kastike on pehmeää. Lisää suola.

    Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme