Mainos
Mainos

Hedelmillä täytetty broileri, mangokastike ja couscous-lisäke.

Ainekset

  • 2 kokonaista broileria
  • orange-pippuriseosta
  • broilermausteseosta
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa

Mangokastike

  • ½ mangoa
  • 2 dl valkoviiniä
  • 2 dl kuohukermaa

Couscous

  • 3 dl couscousia
  • 2 shalottisipulia
  • 1 dl valkoviiniä
  • nokare voita
  • ½ dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • persiljaa
  • korianteria
  • basilikaa

Valmistusohje

Halkaise broilerit niin, että nahka jää linnun selkäpuolelta ehjäksi. Taita broilerit auki ja mausta niiden kaikki pinnat. Purista päälle sitruunamehua ja anna maustua puolesta tunnista kahteen tuntiin. Grillaa ensin nahkapuoli ja käännä broilereiden luupuoli alaspäin, kohti grillin liekkejä. Vähennä lämpöä ja grillaa kanoja tunnin verran, kunnes lihan sisälämpö on viileimmästä kohdastaan 80 astetta.

Mangokastike: Irrota mangosta hedelmäliha ja keitä sitä valkoviinissä muutama minuutti. Lisää puolet kermasta ja soseuta kastike sileäksi. Vatkaa loppu kerma kuohkeaksi ja sekoita lopuksi kastikkeeseen.

Couscous: Kuullota couscousryynit öljyn ja voin seoksessa ja lisää viini ja kolme desiä vettä. Mausta suolalla ja anna hautua kypsäksi miedolla lämmöllä kymmenen minuuttia. Leikkaa yrtit pieneksi hakkeeksi ja lisää ne couscousin joukkoon aivan lopuksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme