Mainos
Mainos

Nykyisin mansikoita on tarjolla vuoden ympäri, mutta myönnettäköön, että kun kotimaiset mansikat kypsyvät, siinä on aina jotakin erityistä.

Neljälle

  • 1 iso meloni
  • 2 appelsiinia
  • 2 päärynää kuutioina
  • 2 omenaa kuutioina
  • 1 l mansikoita
  • mahdollisesti sokeria

Valmistusohje

1. Leikkaa meloni lohkoiksi ja poista siemenet. Suikaloi yhden appelsiinin kuori ja purista hedelmästä mehu. Kuori ja viipaloi toinen appelsiini. Ryöppää kuorisuikaleet nopeasti vesitilkassa. Valuta.

2. Soseuta mansikat koneella sileäksi ja laimenna appelsiinimehulla. Mausta halutessasi sokerilla.

3. Asettele kaikki hedelmät näyttävästi vadille, valuta mansikkakastike päälle ja koristele appelsiininkuorisuikaleilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme