Mainos
Mainos

Halstrattuja suolattuja lammasviipaleita sanotaan hellahyppijöiksi. Ennenaikaan lampaanlihasiivut laitettiin suoraan hehkuvalle puuhellalle paistumaan, josta ne hyppivät herkästi pois. Tämä on modernisoitu versio, eli lihat grillataan.

Neljälle

  • 600 g kevyestisuolattua lampaanrintaa
  • 1 l vettä
  • 5 mustapippuria
  • 1 porkkana paloina
  • ½ purjo paloina

Valmistusohje

1. Kiehauta liha, kuori vaahto ja lisää pippurit ja vihannekset. Keitä liha puolikypsäksi.

2. Valuta liha ja leikkaa se palasiksi ja grillaa nopeasti kypsäksi hyvän hiilihehkun yllä.

3. Tarjoile uuniperunoiden kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme