Mainos
Mainos

Hellapoliisin homejuustopäärynät ja mascarpone-piparkakkuvaahto

Hellapoliisi

Homejuustopäärynät ovat sopiva makeansuolainen tarjottava loppuvuoden illanistujaisissa. Tarjoa seuraksi täyteläinen piparkakku-mascarponevaahto.

8 annosta

  • 4 päärynää
  • 100 g sinihomejuustoa

Lisäksi

  • 1 dl kuohukermaa tai vispikermaa
  • 100 g mascarponejuustoa
  • ½ dl tomusokeria tai maun mukaan
  • 5 piparkakkua murustettuna
  • 1 tl vaniljasokeria tai rouhittua vaniljaa

Valmistusohje

Pese päärynät ja leikkaa puolikkaiksi pituussuunnassa. Koverra lusikalla pala hedelmälihaa siemenien kohdalta.

Painele sinihomejuustoa reilusti koloihin.

Laita uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, kunnes päärynät ovat pehmenneet ja juusto sulanut.

Valmista seuraksi piparkakkumurulla maustettu mascarponevaahto.

Vaahdota kuohu- tai vispikerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja tomusokeri, sekä murustetut piparkakut ja vaniljasokeri tai rouhittua vaniljaa.

Tarkista maku.

Tarjoa vaahto päärynöiden kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme