Mainos
Mainos

Hellapoliisin kana-caesarsalaatti

Hellapoliisi

Kana-caesarsalaatti on helppotekoinen salaatti, joka sopii niin arkeen kuin juhlapöydän salaatiksi. Nauti myös kevyenä lounaana!

3–4 annosta

  • 2 rkl öljyä
  • 400 g broilerin sisäfileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • 1 kerä romainesalaattia

Kastike

  • 2–3 anjovisfileetä
  • mustapippuria myllystä
  • 2–3 dl luonnonjogurttia
  • 1 valkosipulinkynsi

Lisäksi

  • 2 rkl öljyä
  • 2 paahtoleipäviipaletta
  • 1–2 valkosipulinkynttä

Pinnalle

  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla.

Paista broilerin sisäfileet molemmin puolin.

Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.

Jäähdytä ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Leikkaa romainesalaatti reiluiksi suupaloiksi.

Laita kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku.

Laita romainesalaatti kulhoon yhdessä kanapalojen kanssa.

Sekoita joukkoon kastike.

Valmista seuraksi krutongit.

Leikkaa leivistä reunat ja kuutioi viipaleet.

Kuumenna öljy pannulla ja paista leipäviipaleet hienonnetun valkosipulin kanssa rapeiksi.

Lisää salaatin joukkoon.

Vedä perunankuorimaveitsellä parmesaanijuustosta lastuja salaatin päälle.

Tarjoa!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme