Mainos
Mainos
Hellapoliisi

Pannacotta on ihastuttava jälkiruoka, jonka valmistus on todella helppoa. Se sopii myös juhlavampiinkin tilanteisiin. Pieniin snapsilaseihin valmistettuna se on myös riittoisaa ja mainio tarjottava kevään ja kesän juhlissa. Nämä pannacotat ovat saaneet pinnalle kevyen ananaskiilteen, joka on maustettu raikkaalla mintulla.

4–10 annosta

  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 dl hyytelösokeri Multia
  • 1 tl vaniljasokeria

Pinnalle

  • n. 1/3 tuoretta ananasta (1 dl soseena)
  • 1 ½ dl vettä
  • ½ dl hyytelösokeri Multia
  • muutama oksa tuoretta minttua

Valmistusohje

Mittaa kuohukerma kattilaan ja lisää joukkoon hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri.

Kiehauta. Anna kiehua noin puoli minuuttia, nosta sivuun.

Jaa liemi juomalaseihin tai pieniin snapsilaseihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.

Mikäli haluat, voit laittaa pienet lasit nojaamaan esimerkiksi munakennoihin hieman viistoon, jolloin ne hyytyvät hauskasti vinoiksi.

Laita jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.

Valmista sillä välin toinen kerros.

Kuori ananas ja jauha siitä osa hienoksi soseeksi.

Laita sose pieneen kasariin ja lisää joukkoon vesi ja hyytelösokeri Multi, sekä hienonnettua minttua.

Kiehauta ja anna kiehua noin puoli minuuttia.

Jaa liemi kermapannacotan päälle ja nosta taas hetkeksi jääkaappiin hyytymään.

Tarjoa pienenä makeana suupalana juhlissa tai jälkiruokana.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme