Mainos
Hellapoliisi

Kylmäsavulohi-krustadit ovat tyylikästä pikkupurtavaa. Valmista pieniin tai suuriin illanistujaisiin. Täytteen voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä ja laittaa kertakäyttöiseen pursotinpussiin. Pursota täyte krustadeihin vasta juuri ennen tarjoilua, jotta krustadit pysyvät rapeina.

Ainekset

  • 24 minikrustadit
  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • ½ dl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
  • 50-100 g kylmäsavulohta
  • ½ pieni punasipuli

Valmistusohje

Laita krustadit tarjoiluvadille.

Lusikoi tuorejuusto kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipuli.

Hienonna veitsellä kylmäsavulohi ja punasipuli ja sekoita täytteen joukkoon.

Tarkista maku.

Pursota täyte krustadeihin ja tarjoa heti.


Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot