Mainos
Mainos

Hellapoliisin rukiinen puolukkaherkku

Hellapoliisi

Puolukoista valmistat Hellapoliisin reseptillä syksyyn sopivan jälkiruoan, joka on myös mainio kakkujen täytteenä. Valmista etukäteen jääkaappiin ja tarjoa kylmänä.

4–6 annosta

  • 2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
  • 250 g maitorahkaa
  • 100-200 g puolukoita
  • ¾ dl ruokosokerisiirappia tai kookossokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl ruisleseitä

Valmistusohje

Vaahdota kuohu- tai vispikerma.

Vatkaa joukkoon maitorahka ja puolukat.

Lisää ruokosokerisiirappi tai kookossokeri. Mausta vaniljasokerilla.

Lisää ruisleseet ja sekoita ainekset tasaiseksi.

Tarkista maku.

Jaa annoskulhoihin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme