Mainos
Mainos
Hellapoliisi

21.12.2015 Joulupöydän kalavalikoimaan kuuluu perinteinen sinappisilli. Valmista tämä jo hyvissä ajoin ennen joulua maustumaan jääkaappiin. Vaikka olisit viime hetkillä liikkeellä, onnistut silti.

1 pienehkö purkki

  • 1 dl sinappia
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl fariinisokeria
  • ½ dl rypsiöljyä
  • (1 sipuli ohuina renkaina)
  • 2-3 rkl hienonnettua tilliä
  • 160 g sillifileetä

Valmistusohje

Sekoita sinappi, viinietikka, fariinisokeri, öljy, ohueksi leikattu sipuli ja hienonnettu tilli keskenään.

Huuhtele sillifileet, kuivaa talouspaperilla taputellen ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

Sekoita kalapalat sinappikastikkeeseen ja laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin.

Anna maustua muutama päivä ennen tarjoilua jääkaapissa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme