Mainos
Mainos
Hellapoliisi

Arkisesta munakkaasta saat eri täytteitä vaihtamalla mitä erilaisempia tarjottavia. Välimerellinen munakas sopii lounaaksi tai vaikka illanistujaisiin.

1 annos

  • 3 munaa
  • 2 rkl vettä tai kermaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1-2 siitakesientä
  • muutama miniluumutomaatti
  • pala punaista paprikaa
  • 5 sokeriherneenpalkoa
  • 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 50 g fetajuustoa
  • muutama oliivi viipaleina
  • rucolaa

Valmistusohje

Riko munat kulhoon.
Mittaa joukkoon vesi tai kerma. Sekoita joukkoon ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä.

Viipaloi sienet, puolita miniluumutomaatit, paloittele paprika ja sokeriherneenpalot. 
Kuumenna öljy pannussa ja laita kasvikset pannulle. Kääntele hetki, kunnes sienet pehmenevät.

Kaada munakasmassa joukkoon ja työnnä seosta reunoilta keskelle, kunnes massa alkaa hyytyä.
Anna munakkaan kypsyä keskilämmöllä rauhassa, kunnes massa on keskeltä hyytynyt.

Ripottele loppuvaiheessa pinnalle fetajuustopaloja ja viipaloituja oliiveja. Valuta hyytynyt munakas lautaselle ja koristele rucolalla.

Tarjoa sellaisenaan tai salaatin kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme