Mainos
Mainos

Jos saat yllätysvieraita, pyöräytät tämän kakun hetkessä, jos sinulla on perustarvikkeet aina kaapissa. Tarvitset lisäksi 24 sentin läpimittaisen, irtopohjaisen kakkuvuoan.

12-16 palaa

  • 100 g voita
  • 2 ½ dl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 ½ dl vehnäjauhoa
  • 3 rkl kaakaota
  • 1 tl vaniljasokeria
  • tomusokeria koristeluun

Tarjoiluun

  • kermavaahtoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita yhteen munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauho, kaakao ja vaniljasokeri keskenään ja hämmennä munaseokseen. Lisää lopuksi voisula.

2. Paista kakkua noin 25 minuuttia. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnaltaan, mutta tahmea sisältä.

3. Anna kakun jäähtyä, sihtaa pinnalle tomusokeria, leikkaa viipaleiksi ja tarjoa kermavaahdon kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme