Mainos
Mainos

Keitä mielellään iso kattilallinen kerralla! Reseptin määrät voi hyvin tuplata. Yhden satsin keittoaika on noin 50 minuuttia. Puuron voi myös keittää uunissa 115 asteessa, aikaa menee hieman enemmän, mutta silloin ei tarvitse huolehtia pohjaan palamisesta.

Neljälle

  • 2 dl puuroriisiä
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 pala kanelitankoa
  • 2 dl vettä
  • 8 dl maitoa

Valmistusohje

1. Kuumenna riisi, suola, sokeri, kaneli ja vesi kiehuvaksi ja alenna lämpöä. Lämmitä maito ja pidä se lämpimänä.

2. Keitä riisiä hiljalleen kannen alla ja lisää aina välillä lämmintä maitoa. Sekoita tasaisin väliajoin jotta puuro ei pala pohjaan. Keittoaika on n. 50 minuuttia.

3. Tarjoile kylmän maidon, kanelin ja sokerin kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme