Mainos
Mainos

Tämän alkuruoan valmistat nopeasti, ja se pitää tarjoilla vastavalmistettuna.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 1 iso purjo
  • 1 kovaksi keitetty kananmuna
  • 100 g siianmätiä
  • tilliä

Valmistusohje

1. Ota leivistä pyöreitä paloja lasin avulla, paista ne nokareessa voita pannussa kunnes ne ovat rapeita. Aseta leipäympyrät vadille.

2. Viipaloi purjo hienosti ja paista. Hienonna kananmuna. Laita leiville nokareet siianmätiä, asettele mädin ympärille purjoa ja munasilppua. Koristele tillillä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme