Mainos
Mainos

Lämmin ja maukas keitto sopii hyvin juhlaan.

Ainekset

  • 200 g herkkutatteja
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 l kasvislientä
  • 5 dl kermaa
  • 2 siivua vaaleaa leipää
  • suolaa
  • mustapippuria
  • nokare voita
  • öljyä kuullottamiseen

Valmistusohje

Kuutioi tatit. Kuullota kuumassa kattilassa tattikuutiot, sipuli ja valkosipuli. Lisää kasvisliemi ja kerma. Keitä hiljalleen keittoa kunnes on 2/3-osaa jäljellä. Paahda leipäsiivut pannulla tai paahtimessa ja kuutioi siivut. Soseuta keitto ja suurusta paahdetulla leivällä. Paranna keittoa nokareella voita ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme