Mainos
Mainos

Herkuttelua á la Sami Tallberg: Vaniljamarenkia ja lakkoja

Ravintola Carelian keittiöpäällikkö Sami Tallbergin herkullinen jälkiruokaresepti marengista ja lakoista on jokaisen herkuttelijan unelma.

Ainekset

  • 4 kpl isoja marenkeja (leipomosta)
  • 200 g lakkahilloa tai lakkoja (tuoreita tai pakastettuja)
  • 1 prk (500 g) Alpro soya vanilja-yofua

Valmistusohje

Aseta yksi marenki lautaselle. Lado marengin päälle lakkahilloa tai lakkoja ja Alpro soya vanilja-yofua. Tarjoile saman tien ja nauti.

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme