Mainos
Mainos

Lasten suosikkiruokaa.

Neljälle

  • 600-700 g kalafileetä ja katkarapuja
  • 3-4 dl pakastettua vihannessekoitusta
  • 4 annosta perunamuusia
  • 1 munankeltuainen

Kastike

  • 2 rkl margariinia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 kalaliemikuutio
  • 3 dl vettä
  • 1 dl kahvikermaa
  • suolaa ja pippuria
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uuninkestävä vuoka kevyesti. Lisää kalat ja katkaravut vuokaan, suolaa kevyesti. Laita vuoka uuniin 5 minuutiksi.

2. Valmista perunamuusi ja sekoita valmiiseen muusiin munankeltuainen. Keitä vihannekset nopeasti kevyesti suolatussa vedessä ja valuta.

3. Freesaa margariini ja jauhot kattilassa, lisää liemi ja kerma, mausta. Keitä hiljalleen 10 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja sekoita kastikkeeseen juusto.

4. Levitä vihannekset vuokaan kalan päälle, kaada päälle kastike. Pursota muusi ympärille.

5. Gratinoi uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme