Mainos
Mainos

Tämä loistavan maukas tacoseos sopii kaikille pehmeille ja koville tacokuorille. Sen voi myös tarjoilla patana riisin tai pastan kera.

Neljälle

  • 2 dl keitettyä hirssiä
  • 2 dl punaisia papuja purkissa
  • 2 dl keitettyjä, vihreitä linssejä
  • 1 punainen paprika
  • 2 dl vihreitä herneitä
  • 1 keltasipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 porkkana
  • 1 tomaatti
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • neutraalia öljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Tarjoiluun

  • tacokuoria
  • juustoraastetta
  • avokadoa
  • keltasipulia
  • jalapenoja

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli, paprika, tomaatti ja porkkana. Paista ne öljyssä. Kaada päälle hirssi, pavut, linssit ja tomaattimurska. Anna poreilla miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.

2. Lisää herneet, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kuumana tacokuorten ja lisukkeiden kuten juustoraasteen, avokadon, sipulin ja jalapenojen kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme