Mainos
Mainos

Kokeile maistuvia hirvipullia. Riistan maku pääsee oikeuksiinsa, kun tarjoilet hirvipullat raikkaan ja täyteläisen juuresmuusin kanssa. Tämän maukkaan riistareseptin arkkitehti on Makuja-kokki Henri Alén.

Ainekset

  • 500 g jauhettua hirvenlihaa (tai muuta riistaa)
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 3 oksaa rosmariinia
  • 1 sipuli
  • Tilkka rypsiöljyä
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota se pannulla tilkassa öljyä. Lisää mukaan rosmariini ja anna jäähtyä.

Sekoita liha, kananmuna, ranskankerma, suola ja pippuri hyvin keskenään. Lisää mukaan sipuli.

Muotoile kostutetuilla kämmenillä lihapulliksi ja laita uunin pellille. Paista pullat uunissa kypsiksi noin 180 asteessa 10–15 minuuttia.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme