Mainos
Mainos

Minkä tahansa seisovan pöydän, kekkereiden ja illanistujaisten varma hitti on dipattavat kasvikset. Tässä kolme toimivaa dippikastiketta. Leikkaa dipattavaksi porkkanoita, varsiselleriä, kurkkua, kesäkurpitsaa, lanttua, punajuurta, naurista...

Ainekset

  • 200 g kikherneitä
  • (suolaa)
  • (vettä)
  • 80 g tahinia (seesamitahnaa, saa valmiina kaupasta)
  • 2 sitruunan mehu
  • 1 ½ – 2 ½ dl oliiviöljyä koostumuksen mukaan
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • ½–1 rkl paprikajauhetta
  • hyppysellinen caynnenpippuria
  • 1 tl suolaa
  • 1 valkosipulin kynsi

Valmistusohje

Keitä kikherneitä suolalla maustetussa vedessä vähintään tunti tai käytä purkkiherneitä. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita täysin tasaiseksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme