Mainos
Mainos

Hunaja ja ananas sopivat yhteen ja antavat broilerille hienon maun. Voit tietenkin käyttää purkkiananaksen sijaan tuoretta, silloin liemen sijaan lisää kastikkeeseen vähän murskattua ananasta.

Neljälle

  • 4-6 broilerin rintaleikettä
  • 1 pieni purkki ananasrenkaita

Marinadi

  • 5 rkl hunajaa
  • 2 appelsiinin mehu
  • ½ sitruunan mehu
  • 2 rkl soijaa
  • 1 tl inkivääriä

Kastike

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 3 dl kanalientä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 rkl hunajaa
  • voita vuokaan

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita marinadi. Mausta kanapalat suolalla ja pippurilla, penslaa marinadilla ja siirrä uunivuokaan. Paista 30-40 minuuttia. Käännä ja penslaa kerran paistamisen aikana.

2. Kuullota jauho voissa, kaada joukkoon kanaliemi ja ananasliemi. Keitä 5 minuuttia ja mausta suolalla, pippurilla ja hunajalla.

3. Ruskista ananasrenkaat kevyesti ja tarjoile lisäksi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme