Mainos
Mainos

Tämä on ihana kanaruoka, joka maistuu herkullisesti hunajalta, tuoreelta viherpippurilta ja soijalta. Se sopii valmistettavaksi niin grillillä kuin uunissakin.

Neljälle

  • 4 puolikasta broileria tai 8 palaa
  • suolaa ja pippuria

Grillikastike

  • ¾ dl rapsiöljyä
  • 4 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1-2 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 rkl tuoretta, murskattua viherpippuria
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita grillikastike. Mausta kanat joka puolelta suolalla ja pippurilla, penslaa marinadilla.

2. Grillaa hitaasti hiilloksella, kääntele ja valele usein marinadilla.

3. Kanan tulee olla läpikypsää.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme