Mainos
Mainos

Valkohomejuustoa, sinihomejuustoa, kovia juustoja, viikunapäärynähilloa ja hunajapähkinöitä.

Ainekset

  • 4 dl erilaisia pähkinöitä kuten hassel-, saksan-, cashew- ja pistaasipähkinä
  • 3 dl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl valkoista balsamico-etikkaa

Valmistusohje

Paahda pähkinät uunissa tai pannulla niin, että ne hieman saavat kaunista väriä. Ota pois uunista ja laita metalli- tai posliiniastiaan. Kaada mukaan hunaja sekä etikka. Sekoita ja anna jäähtyä. Säilytä huoneen lämmössä. Tarjoile varsinkin kovien juustojen sekä sinihomejuustojen kera.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme