Mainos
Mainos

Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä raparperia ja mozzarellaa

Makujen Aamu -ohjelmassa valmistetussa annoksessa tutut italialaiset maut saivat rinnalleen suomalaisen kesäherkun, raparperin. Kokeile ja ihastu!

4 annosta

  • 5-6 pitkää ohutta vartta raparperia
  • 10-12 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 200 g mozzarellaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamicoa
  • ripaus mustapippuria
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Puolita ja kuori raparperin varret. Kääri niiden ympärille kinkkuviipaleet. Grillaa niin, että raparperi pehmenee ja kinkku rapsakoituu. Nostele raparperit vadille ja lisää päälle burrata. Valuta pinnalle oliiviöljy ja balsamico, viimeistele mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme