Mainos
Mainos

Raastettu piparjuuri ja anjovisfileet antavat potkua tälle rosollivariantille.

1 annokseen

  • 3-4 valutettua sillifileetä
  • 3 keitettyä, kylmää perunaa
  • 12 säilykepunajuurta
  • 2 omenaa
  • 2 etikkakurkkua
  • 4-6 anjovisfileetä
  • rouhittua mustapippuria
  • n. 8 rkl punajuurilientä
  • 3 rkl raastettua piparjuurta

Valmistusohje

1. Paloittele kaikki ainekset pieniksi kuutioiksi ja sekoita kulhossa.

2. Mausta pippurilla, punajuuriliemellä ja piparjuurella.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme