Mainos
Mainos

Paneroitua suolasilliä muhennettujen perunoiden kanssa – tästä useimmat isät pitävät.

Neljälle

  • 6-8 liotettua paistosillifileetä
  • 2 dl kuohukermaa
  • ¾ dl karkeita ruisjauhoja
  • ¾ dl korppujauhoja
  • 3 keltasipulia, hienonnettuina
  • 8-10 keitettyä perunaa, kuutioina
  • 2 rkl margariinia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl maitoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma. Laita sillifileet kerman ja anna vetäytyä kylmässä 3-4 tuntia.

2. Sekoita ruis- ja korppujauhot lautasella. Nosta sillit kermasta ja kääntele paneerauksessa. Kuori, kuutioi ja keitä perunat pehmeiksi.

3. Paista voita ja jauhoja, lisää maito ja keitä 5 minuuttia. Mausta ja kääntele mukaan perunat.

4. Paista sillit rapeiksi aika kuumalla pannulla voissa. Paista sitten sipulit. Asettele vadille.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme