Mainos
Mainos

Tortillaleipiä ei käytetä pelkästään tacoihin – tässä niistä tehdään herkullinen jälkiruoka.

Neljälle

  • 2 omenaa
  • 1 persikka
  • 1 rkl voita
  • 1 tl raakaruokosokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • 6 pientä tortillaleipää
  • 30 g voita
  • 1 dl ricottaa
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

1. Viipaloi omenat ja persikka ohuesti, paista ne voissa raakaruokosokerin, kanelin ja sitruunamehun kera.

2. Levitä tortillaleiville voita. Sekoita ricotta ja sokeri. Levitä seos tortillaleipien toiselle puolelle, laita leipien väliin omenaa ja persikkaa ja laita leivät yhteen.

3. Paista quesadillat voissa molemmin puolin, leikkaa paloiksi ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme