Mainos
Mainos

5 annosta

400 g valkoisia papuja (keitettyjä)

30 kpl isoja kuorellisia jättikatkarapuja (kypsiä)

2 porkkana

1 sipuli

pala varsiselleriä

2 viipaletta parmankinkkua

2 laakerinlehteä

2 rkl Ortalli balsamietikkaa karahvissa

Lanfranchi neitsytoliiviöljyä maun mukaan

suolaa maun mukaan

Liemi

    Papuseos

      Valmistusohje

      Reseptin tarjoaa:

      Kuori katkaravut ja keitä kuorista liemi. Tee liemi näin: keitä ravunkuoria 2 dl vettä noin 10 minuuttia.

      Leikkaa porkkanat, sipuli, selleri, kinkku pieneksi ja paista pannussa kevyesti laakerinlehtien kanssa. Lisää pavut ja mausta oliiviöljyllä ja suolalla maun mukaan ja paista vielä hetken. Poista laakerinlehdet seoksesta.

      Soseuta puolet papuseoksesta tehosekoittimessa ja lisää niin paljon rapujen keitinlientä, että saat kastikkeen koostumuksen.

      Laita kastike kulhoon ja lisää loput papuseoksesta sekä katkaravut. Ennen tarjoilua, pirskottele päälle balsamiviinietikkaa.

      Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme