Mainos
Mainos

Näin lampaanliha marinoidaan Turkissa ja monessa muussakin maassa. Myös keitetty riisi sopii hyvin oheen.

Neljälle

  • 600 g luutonta lampaanlihaa patapaloina
  • 2 dl luonnonjogurttia
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta inkiväärijauhetta
  • 1 maustemitta muskottijauhetta
  • ½ maustemittaa neilikkajauhetta

Valmistusohje

1. Sekoita jogurtti ja mausteet ja kääntele lihapalat joukkoon. Anna maustua muutama tunti.

2. Nosta lihat siivilään ja anna nesteen valua. Ruskista lihat öljyssä pannulla. Jälkipaista miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kypsiä.

3. Laita lihat tarjolle pastan kanssa. Ripota pinnalle persiljaa ja tarjoa ohessa tzatzikia suikaloidun kurkun kanssa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme