Mainos
Hellapoliisi

Hellapoliisin jouluinen juustokakku glögikastikkeella on upea tarjottava. Valmista kakku päivää tai kahta aiemmin jääkaappiin odottamaan herkkuhetkeä. Silloin rakenne ja maku ovat parhaimmillaan. Glögikastike sen sijaan kannattaa valmistaa vähän ennen tarjoilua.

Pohja

  • 200 g piparkakkuja
  • 75 g voita

Täyte

  • 600 g vaniljatuorejuustoa
  • 3 munaa
  • 1 ½ dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • yhden limen raastettu kuori
  • yhden limen puristettu mehu

Glögikastike

  • 2 ½ dl vahvaa glögiä
  • ¾ dl sokeria
  • 1 tähtianis

Valmistusohje

Murusta piparkakut tehosekoittimessa hienoksi muruksi.

Sekoita joukkoon sulatettu voi.

Painele seos leivinpaperilla vuoratun, halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoan pohjalle.

Laita hetkeksi jääkaappiin.

Sekoita täytteen ainekset keskenään kulhossa ja kaada vuokaan.

Paista 150-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 50-60 minuuttia.

Jäähdytä ja laita jääkaappiin vähintään yön yli.

Valmista glögikastike.

Laita kastikkeen ainekset kasariin ja anna kiehua, kunnes kastike alkaa saeta.

Tarjoa kastike jäähdytetyn juustokakun kanssa.


Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot