Mainos
Mainos

Ota talteen kinkun keitin- tai paistoliemi, niin saat hyvän liemen joulumakkaroille.

Neljälle

  • 500 g joulumakkaraa
  • 10 kokonaistia maustepippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 1 sipuli
  • 1 l kinkkulientä

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele makkara ja nosta laajaan kattilaan.

2. Kaada päälle kinkkulientä niin, että makkara peittyy. Lisää sipuli ja mausteet. Kuumenna vähitellen kiehuvaksi miedolla lämmöllä.

3. Hauduta alhaisella lämmöllä 30-40 minuuttia. Veden lämpö ei saisi nousta yli 90 asteen, muuten makkarat halkeavat. Nosta makkarat liemestä ja keitä lientä hieman kokoon. Käytä lientä leivän kastamiseen.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme