Mainos
Mainos

Kinkku maistuu kesälläkin. Kevyt liha saa rinnalleen kauden lisukkeita.

Ainekset

  • pala valmista kinkkua
  • 2 naurista
  • 3 porkkanaa
  • 400 g perunaa
  • 1 punasipuli
  • nippu timjamia
  • nippu rosmariinia
  • suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl yrtti creme fraichea
  • sinappia

Valmistusohje

Grillaa valmis kinkku kuumaksi sellaisenaan ja viipaloi se.

Pilko nauris, porkkana, peruna ja punasipuli ja sekoita kulhossa maustaen timjamilla, rosmariinilla ja suolalla.

Lisää hiukan öljyä ja nosta vihannekset foliopalan päälle.

Lusikoi creme fraichea päälle ja sulje paketti. Grillaa 15-25 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarjoa sinappia juhlakinkun kastikkeena.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme