Mainos
Mainos

Porsaanliha ja omena on raikas ja maukas yhdistelmä ja klassista kotiruokaa uudessa muodossa. Tarjoile salaatin ja keitettyjen perunoiden kera.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • paprikajauhetta
  • 2 hapanta omenaa
  • juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.

2. Mausta kyljykset, paista ne 3 minuuttia molemmin puolin voissa.

3. Leikkaa 4 paksua omenaviipaletta, paista ne nopeasti pannulla.

4. Laita omenaviipaleet uunivuokaan, niiden päälle kyljykset ja päälle juustoa.

5. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme