Mainos
Mainos

Sulatejuustolla ja etikalla maustettu sienikeitto vie kielen mennessään!

Ainekset

  • 2 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 200 g herkkusieniä
  • 8 dl vettä
  • lihaliemikuutio
  • ¾ dl ohrakasta
  • 1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
  • 2 rkl Modenan Herttuan balsamiviinietikkaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Kuullota sipuli ja herkkusienet öljyssä. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta keitto ohrakkalla. Liuota ohrakas pieneen määrään kylmää vettä.

Anna keiton kiehua 3 minuuttia ja lisää joukkoon kuutioitu sulatejuusto. Mausta keitto Modenan balsamietikalla ja mustapippurilla.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme