Mainos
Mainos

8 palaa

  • 10 digestiivikeksiä
  • 1 maustemitta kanelia
  • 75 g voisulaa

Täyte

  • 200 g maustamatonta
  • tuorejuustoa
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl sirotesokeria
  • 2 dl kuohukermaa
  • ananaspaloja, kiiviä, mansikoita

Valmistusohje

1. Murenna keksit hienoksi, sekoita kanelin kanssa ja sitten voisulan kanssa. Painele massa irtopohjaiseen vuokaan.

2. Sekoita juusto, sitruunankuoriraaste, vanilja- ja sirotesokeri ja vatkattu kerma.

3. Kaada täyte vuokaan. Laita jääkaappiin tunniksi hyytymään.

4. Koristele marjoilla ja viipaloiduilla hedelmillä juuri ennen tarjoilua.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme