Mainos
Mainos

Kaunis ja juhlavakin ruoka, joka on helppo valmistaa.

Neljälle

  • 4 isoa porsaanleikettä
  • 4 paksua siivua vahvaa juustoa
  • 1-2 punaista paprikaa pilkottuna
  • 20 kirsikkatomaattia
  • suolaa, pippuria, paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Painele tai nuiji leikkeet litteämmiksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pari minuuttia puoleltaan voissa pannulla.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Aseta leikkeet uunivuokaan ja levitä paprikasilppu ympärille. Leikkaa tomaatteihin risti ja aseta ne vuokaan. Jaa juustoviipaleet leikkeille ja puuteroi ne paprikajauheella. Gratinoi nopeasti, kunnes juusto on sulanut.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme